Riasztórendszerek

Cégünk kizárólag eredeti DSC, PARADOX, Jablotron márkájú riasztórendszert

telepítenek, így ezeket a rendszereket Ön hosszú éveken keresztül tudja használni!

 

Hogy bizonyítsuk, biztosak vagyunk termékeinben,

így egy éves teljeskörű garanciát adunk Önöknek minden termékünkre!

.

Ár garancia!

Mi a rendszerek telepítésénél nem számolunk többlet díjat, bármilyen is lakása elrendezése, kertje kialakítása, növényzet sűrűsége, legyen szó riasztóról, kameráról, kaputelefonról vagy biztonsági rácsokról. Felmérés során számba vesszük az ingatlan helységeinek berendezettségét, és az eszközöket a legoptimálisabb helyekre telepítjük, még akkor is, ha az számunkra több költséggel, munkaidővel jár. Kábelezés során akár ” a hosszabb” utat választunk, ha így a kábelezés diszkrétebb, így otthonában nem lesznek láthatóak a vezetékek. Nálunk nem találkozhat a ” jó az ott is, ugyan azt látja onnan ” efektussal!Függetlenül a felhasznált vezeték mennyiségétől , vagy az Önnél eltöltött munkaórától amíg a rendszert kiépítjük; A rendszer ára mindig változatlan marad!

Azonnali hibaelhárítás:

Legyen szó akármilyen hibáról, még akkor is ha az Ön rendszerét nem mi telepítettük kollégáink visszahívják Önt, és ha tudnak azonnal telefonon keresztül segítséget nyújtani! Amennyiben csak helyszínen tudjuk a hibát elhárítani akkor azt egyedülálló 24 órán belül megtesszük!
.
0-24 telepítés:
.
Amennyiben Ön munkájából csak késő délután érkezik haza, vagy üzletét nem zárhatja be telepítés miatt, nem kell szabadságot kivennie, kollégáink akár késő délután, hétvégén, vagy akár éjszaka is letelepítik a kívánt rendszert!
.

Keressen fel minket a hét bármely napján reggel 7 óra és este 8 óra között

a 06-30-990-69-19-es telefonszámon,

és akár már három napon belül élvezheti új rendszere biztonságát!

.

Védje családját, házát, értékeit!

Az oldalon erről olvasott: riasztó, riasztók,riasztó akció,vezeték nélküli riasztók, riasztó vezeték,mozgás érzékelő, lakás riasztó, szénmonxid riasztó, riasztó szerelés, riasztó javítás, szervíz, riasztó rendszerek, lakásriasztó, kültéri riasztó, kertvédelem, távfelügyelet, járőrszolgálat, gsm riasztó,biztonsági kamera, rögzítöegység, beltéri kamera, kültéri kamera,dome kamera , éjjellátó kamera.

Válasszon megbízható riasztórendszert!

Napjainkban a megnövekedett igényeknek megfelelően, valamint a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a biztonságtechnikai ágazatok és lehetőségek korszerű és minden igényre kiterjesztett megoldást kínálnak az illetéktelen rosszakarókkal szemben, legyen szó magánhasználatról, vagy ipari körülmények igényeiről. A riasztórendszerek különböző típusai és kivitelezési lehetőségei biztosítják a tulajdonosok számára, hogy modern és megbízható lehetőségekkel biztonságban tudhassák ingóságaikat, valamint az ingatlanokat és hozzájuk tartozó tereket.

A riasztórendszerek különböző típusai más-más igényekhez jelentenek optimális védelmet:

 • Kültéri riasztórendszerek: Illetéktelen behatolók elleni védelem az ingatlan körül, és feladatuk a behatolás előtt jelezni a veszély jelenlétét.
 • Vezetékes riasztórendszerek: Elsősorban beltéri használatra javasolt rendszerek, jelzik és érzékelik a házban történő mozgást.
 • Vezeték nélküli riasztórendszerek: Beltéri és kültéri változatai is kivitelezhetőek, melyek feladata a mozgás és veszély érzékelése.

A riasztórendszerek kiépítése során praktikus és hasznos a profi távfelügyeleti szolgáltatások igénybevétele, melynek köszönhetően elkerülhető a legtöbb káresemény. Tekintse meg weboldalunk riasztórendszer kínálatát és szolgáltatási rendszerét, valamint bővebb szakmai tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Riasztórendszerek telepítése profikkal!

Értékeink védelme manapság egyre fontosabbá válik. A mai világban sajnos sokan vannak olyanok, akik nem tisztelik mások tulajdonát és a gyors vagyonszerzés reményében törvénytelen eszközökhöz folyamodnak. Ezért professzionális eszközökkel kell megvédenünk ingatlanunkat és értékeinket: riasztórendszer telepítésével megelőzhetjük az akár életünket is fenyegető bűncselekményeket!

Telepíttessen Ön is riasztórendszert vagy kamerás biztonsági rendszert otthonába, üzletébe és mostantól aludjon nyugodtan az ágyában!

Nem mindegy azonban, hogy milyen csapatot bíz meg ennek a felelősségteljes feladatnak a teljesítésével. Válasszon minket és mi garantáljuk, hogy biztonsági rendszere professzionális módon lesz telepítve és beüzemelve is. Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink ne csak elégedettek legyenek, de biztonságban is érezzék magukat a biztonságtechnikai riasztórendszer megvásárlása után.

Ha lelkiismeretes, hozzáértő biztonságtechnikai szakembereket szeretne alkalmazni, ne keressen tovább, mert megtalált minket! Felmerülő kérdéseivel és egyéni igényeivel keressen minket bizalommal!

A távfelügyelet előnyei

Manapság egyre fontosabb személyes tárgyaink, értékeink védelme, otthonunk megerősítése, hiszen rengeteg betöréses bűncselekmény történik, melyek komoly anyagi kárt jelentenek az áldozatul esetteknek. Mindezeket egybevéve elmondhatjuk, hogy a lakásokban kiépített riasztók önmagukban már nem elegendőek, hiszen nem biztosítanak elég védelmet személyünk és szeretteink számára.

Mi lehet a megoldás? Természetesen a távfelügyelet!

Ahhoz, hogy egy rendesen telepített lakásriasztó valóban megfeleljen a feladatnak, elengedhetetlen, hogy igényeljük a távfelügyelet szolgáltatást. Területi megkötés szerencsére nincs ilyen esetekben, bárhol alkalmazható. Ennek köszönhetően bármilyen objektum a nap 24 órájában figyelés alatt áll, így az illetéktelen behatolók számára lehetetlen az észrevétlen behatolás. Amennyiben mégis megtörténne a baj, a riasztás beérkeztekor megtörténik a megfelelő közbenjárás, a távfelügyelet alkalmazottai értesítik a tulajdonost, illetve járőrszolgálatot küldenek a helyszínre.

Amennyiben Ön is szeretné, hogy értékei és családja maximális biztonságban legyenek, rendeljen távfelügyeleti szolgáltatást és megbízható riasztórendszert otthonába! Keressen bennünket bizalommal, mi pedig tájékoztatjuk a testreszabott lehetőségekről!

Video Riasztó Kft.

Miért érdemes vezeték nélküli riasztórendszert használni?

Ön is biztonságban szeretné tudni családját és otthonát? Gondolkozik a megfelelő riasztórendszeren, de még tanácstalan a döntésben? Mi segítünk Önnek, mert számunkra fontos, hogy Ön és családja biztonságban legyen!

A vezeték nélküli riasztórendszer rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ilyen a gyors kivitelezhetőség, a kábelmentes működés és a könnyű bővíthetőség. További előnye, hogy nem kell vezetékezni a központtól az érzékelőkig, így esztétikailag is rendkívül előnyös. A vezeték nélküli riasztórendszernek az áthelyezése is könnyen és gyorsan megoldható. A kedvező tapasztalatok miatt egyre több vezeték nélküli riasztórendszert építünk ki ügyfeleink számára! Ennek a terméknek a megfelelő működését elemek segítik, a lemerülésre pedig figyelmeztet minket a rendszer.

Döntsön Ön is a megbízható és minőségi vezeték nélküli riasztórendszer mellett!

Böngésszen weboldalunkon, válassza ki az Ön számára a legjobb termékünket, ígérjük nem fog benne csalódni! Ha bármilyen kérdése lenne, lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

riasztórendszer

Kulisszatitkok riasztó kiválasztásához

Kulisszatitkok riasztó kiválasztásáhozSajnos egyre több a betörés, így nagyon sokan igényelnek riasztórendszert otthonaikba. A riasztórendszer beépítésnek vannak titkai, hogy még hatékonyabb legyen a védelem. Ezeknek a módszereknek a bevetésével még nagyobb biztonságban érezheti magát.

A riasztórendszer megtervezésekor figyelembe kell venni azt, hogy mikor érkezzen jelzés. A kültéri védelem akkor riaszt, amikor a betörő már a kerítést átugorja vagy már az udvaron van. A héjvédelem azt szolgálja, amikor felfeszíti az ablakot vagy az ajtót, esetleg betöri az ablakot. Amikor a betörő a lakásban mozog már, akkor a megoldás a beltéri védelem.

Lássuk be, az összes védelmi rendszerre szükség van, ezek határozzák meg, hogy a védelem milyen szinten van. A leggyakrabban alkalmazott megoldás a beltéri és a héjvédelem. Mindegyik védelmi fajtához tartozik érzékelő típus. A kültéri védelem az infrasorompó vagy mozgásérzékelő, a héjvédelmi rendszer nyitás és üvegtörésre érzékeny, a beltéri védelemre pedig a mozgásérzékelő a használt riasztórendszeri forma.

Ha Ön is szeretné biztonságban érezni magát otthonában, gondolja át, milyen riasztórendszerre van szüksége, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Milyen legyen a lakásriasztó?

Szeretné otthonát hatékonyan megvédeni a hívatlan betolakodóktól? Olyan biztonsági rendszerre szeretne beruházni, amely hatékonyan teljesíti a feladatát, megbízható és megéri az árát?

A lakásba szerelhető biztonságtechnikai riasztórendszerek alapszintű modelljei egy központi vezérlőből, érzékelőkből és hang-, illetve fényjelzőkből állnak. Az érzékelők jelezhetik a mozgást, az üvegtörést és a nyílászárók kinyitását is. A modern riasztórendszerek már meg tudják különböztetni a kisállatokat az embertől és nem riasztanak be egy egyszerű huzat által kinyílt ablakra vagy ajtóra sem. Általában földszintre érdemes nyitásérzékelőket, az emeletre pedig törésérzékelőket helyezni. Családi ház esetében a kültéri riasztó időben felhívja a figyelmet a behatolókra. A távfelügyelet hasznos lehet betörés, baleset esetén is, segít kiszűrni a téves riasztásokat és mindig számíthatunk arra, hogy a segítség már úton van.

Érdemes hozzáértő szakemberre bízni a telepítést, hiszen nem mindegy, hogy miből, mennyit, hová és hogyan szerelnek fel, ezen felül ajánlott olyan márkájú biztonsági rendszert választani, aminek kiépített szervizháttere van és az ár-érték aránya is megfelelő. Ilyen riasztórendszerek például a Paradox vagy a DSC modelljei.

Amennyiben Ön is szeretné hatékonyan védeni otthonát, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

riasztórendszerek

 Minden, amit érdemes tudnia a riasztórendszerekről!

Leggyakoribb esetekben a riasztórendszereket lakásokban szokták felszerelni, melyek lefedik a társasházakat, bérházakat és paneleket. Közös jellemzőjük, hogy nem önálló épületnek számítanak, így nem tartozik hozzájuk önálló udvar, ennek következtében csak a beltéri védelemről kell gondoskodni.

A riasztórendszerek védelmével kapcsolatosan fontos, hogy akkor tudnak igazán jó szolgálatot ellátni, ha nem csak elektronikus védelemmel (vagyis riasztóval) vannak ellátva a lakások, hanem megfelelő mechanikus védelemmel is rendelkeznek, például több ponton záródó ajtó és a földszinti lakás esetén pedig ablakráccsal is. Ablakok esetében telepíthetünk nyitásérzékelőt, törés érzékelőt és mozgásérzékelőt, de ezek a földszinti lakásoknál esetében hasznosak. A beltéri riasztót olyan helyre érdemes telepíteni, ahonnan számíthatunk a betörő érkezésére, így számos költséget megspórolhatunk magunknak.

Ha Önnek is professzionális riasztórendszerre van szüksége, és ehhez szakszerű segítséget szeretne igényelni, tekintse meg elérhetőségeinket és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Riasztórendszer

Hova helyezzük el a mozgásérzékelő riasztót?

A mozgásérzékelő riasztók egyre keresettebb termékeknek számítanak, hiszen praktikusak, és igen nagy biztonságot nyújtanak.

Az infrák felszereléséhez a legjobb választás a helyiségek sarka, mivel 90o-ban érzékelik a teret és a két fal teljes lefedettséget biztosít, de máshová is felszerelhető.

A téglalap alakú helyiségekben a hosszabb falfelületre célszerű helyezni középtájra, hiszen így minden irányból érzékeli a mozgást.  A szakszerű felszerelés azért is fontos, mert a mozgásérzékelő riasztó látóterét eltakarhatja egy kinyitott ajtó, így az nem fog megfelelően érzékelni.

A szerelési magasság minden típus esetében más, érdemes a gyártó által ajánlott paramétereket betartani. Ha az infra túl alacsonyan van, akkor vakriasztást okozhat, túl magasra felszerelt riasztó esetében pedig az érzékenység romlik.

Minőségi, megbízható mozgásérzékelő riasztókért tekintse át weboldalunkat, bátran vegye fl velünk a kapcsolatot igényeivel, és máris biztonságban érezheti magát otthonában!

Mozgásérzékelő elhelyezése

Share Button

Facebook

Google Plus

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Pinned: 24 Apr 2016
 • Pinned: 23 Apr 2016
 • Pinned: 29 Mar 2016
 • Pinned: 25 Mar 2016
 • Pinned: 24 Feb 2016
 • Pinned: 23 Feb 2016
 • Pinned: 28 Jan 2016
 • Pinned: 15 Jan 2016
 • Pinned: 26 Dec 2015
 • Pinned: 17 Dec 2015