Biztonságtechnika FELSŐFOKON ! Az ország EGÉSZ területén!

5 augusztus 2013

Komment

Off
 augusztus 5, 2013
 Off
Kategória Egyéb

Cégünk megbízható, kiemelkedő minőségű eszközökkel telepít rendszereket kizárólag első osztályú munkával, hogy azok hosszú évekig a tulajdonosok biztonságát szolgálja,  egy éves teljeskörű garanciával, kedvező árakon.

Célunk, hogy ügyfeleink biztonságban tudjanak élni és értékeiket megvédjük, továbbá az esetleges rongálásokat megelőzzük.

 

Mi a rendszerek telepítésénél nem számolunk többlet díjat, bármilyen is lakása elrendezése, kertje kialakítása, növényzet sűrűsége,  legyen szó riasztóról, kameráról. Felmérés során számba vesszük az ingatlan helységeinek berendezettségét, és az eszközöket a legoptimálisabb helyekre telepítjük, még akkor is, ha az számunkra több költséggel, munkaidővel jár. Kábelezés során akár ” hosszabb” utat választunk, ha így a kábelezés diszkrétebb, így otthonában nem lesznek láthatóak a vezetékek. Nálunk nem találkozhat a ” jó az ott is, ugyan azt látja onnan ” effektussal! Függetlenül a felhasznált vezeték mennyiségétől , vagy az Önnél eltöltött munkaórától amíg a rendszert kiépítjük; A rendszer ára mindig változatlan marad!

Azonnali hibaelhárítás:

Legyen szó akármilyen hibáról, még akkor is ha az Ön rendszerét nem mi telepítettük kollégáink visszahívják Önt, és ha tudnak azonnal telefonon keresztül segítséget nyújtani! Amennyiben csak helyszínen tudjuk a hibát elhárítani akkor azt egyedülálló 24 órán belül megtesszük!
.
0-24 telepítés:
.
Amennyiben Ön munkájából csak késő délután érkezik haza, vagy üzletét nem zárhatja be telepítés miatt, nem kell szabadságot kivennie, kollégáink akár késő délután, hétvégén, vagy akár éjszaka is letelepítik a kívánt rendszert!
 
 

A digitális kaputelefon

Szeretne kényelmesebb, egyszerűbb és biztonságosabb közlekedést vagy bejutást biztosítani otthonába? Ennek megvalósítása egyszerűbb, mint gondolná, elég, ha hozzánk fordul, és tapasztalt szakembereinkre bízza kamerarendszerek, biztonságtechnikai berendezések beszerelését.

kamerarendszerek, biztonságtechnikai berendezések

Az egyik legalapvetőbb felszerelés a digitális kaputelefon. A digitális kaputelefon a hagyományos változattal ellentétben a lakók modern igényeihez igazodik, így például a kivilágított számok sötétben is jól láthatóak. A bejutás gyorsabb és egyszerűbb, nem kell a kulcsokkal bajlódni, csak beütni a kódot. Egy digitális kaputelefon ellenállóbb a környezeti hatásokkal szemben, illetve mechanikai ellenállósága is kiemelkedőbb, mint hagyományos társáé. A digitális kaputelefon telepítése alacsony költségekkel jár, így ideális választást jelent magán-és középületek beléptetésére is.

Keressen minket bizalommal és érdeklődjön a részletekről, ismerje meg kamerarendszereinket és egyéb biztonságtechnikai termékeinket is! Megadott elérhetőségeinken kollégáink örömmel válaszolnak minden kérdésére!

.

.

Keressen fel minket a hét bármely napján reggel 7 óra és este 8 óra között

06-30-990-69-19-es

vagy a

06-70-431-73-18-as telefonszámon,

és akár már három napon belül élvezheti új rendszere biztonságát!

.

Védje családját, házát, értékeit!

További információkért érdeklődjön elérhetőségeinken vagy tekintse meg a gyakori kérdéseket!

Comments are closed.

Facebook

Google Plus

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 24 Apr 2016
  • Pinned: 23 Apr 2016
  • Pinned: 29 Mar 2016
  • Pinned: 25 Mar 2016
  • Pinned: 24 Feb 2016
  • Pinned: 23 Feb 2016
  • Pinned: 28 Jan 2016
  • Pinned: 15 Jan 2016
  • Pinned: 26 Dec 2015
  • Pinned: 17 Dec 2015