Kamerarendszerek

Csomagjaink ára tartalmazza a kamerarendszer árát telepítéssel együtt, minden hozzávalóval,

plusz költség vagy kiszállási díj nélkül Pest megyében!

Az ország többi területén egyedi kisszállási díjat számítunk.

 

Bel- kültéri kamerarendszereink kiválóak üzletek, bejáratok lakóterek kültéri megfigyelésére.

Ipartelepek szemmeltartásához!

Pénztárak , pénznemek megfigyelésére, arcok felismerésére, rendszámok felismeréséhez, egyedi kamerákat alkalmazunk!

 

Kameráink csak és kizálólag SONY és SAMSUNG érzékelő csippel van ellátva a tartós működés érdekében!

 

Keressen fel minket a hét bármely napján reggel 7 óra és este 8 óra között

06-30-990-69-19-es telefonszámon,

és akár már három napon belül élvezheti új rendszere biztonságát!

 

Minőségi és megbízható kamerarendszerek

Napjainkban nagy figyelmet kapnak az értékeink védelmével kapcsolatos lehetőségek és rendszerek kiépítése, melyek lehetővé teszik, hogy elkerüljük a manapság igen csak elszaporodott betöréses bűncselekmények által okozott anyagi és eszmei károkat. A kamerarendszerek olyan biztonságtechnikai eszközök, melyek típustól és kialakítástól függetlenül biztosítják a térfigyelést a nap minden szakában az igényekhez és környezeti viszonyokhoz alkalmazkodva.

 • Beltéri kamerarendszerek: Ideálisak otthoni magáncélokra, valamint ipari és egyéb munkatevékenységhez kapcsolódó alkalmazásra is egyaránt, hiszen értékeink védelmét szolgálják minden környezeti jellemző között.
 • Kültéri kamararendszerek: Kiválóan alkalmasak a környezeti megfigyelésre magáningatlanok és ipari létesítmények környezetében egyaránt.

A kamerarendszerek a hozzájuk tartozó vezérlő és felvételrögzítő kiegészítő rendszereknek köszönhetően sokoldalú és teljes körű biztonságtechnikai lehetőséget kínálnak a tulajdonosok számára.

Tekintse meg weboldalunk minőségi és megbízható kamerarendszereit, valamint a hozzájuk tartozó szolgáltatásainkat, valamint bővebb szakmai tájékoztatásért és segítségért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

 

Kívül-belül biztonságban!

Szeretné teljes biztonságban tudni családját és önmagát? Ingatlanja teljes körű védelmére vágyik? Netán vállalkozása védelméről kíván gondoskodni? A bel- és kültéri kamerák ideális megoldást jelentenek!

Ma már Magyarországon is egyre népszerűbb elővigyázatosságból, vagyonvédelmi szempontból megfigyelőrendszereket felszereltetni, legyen szó akár beltéri, akár kültéri használatról. A modern, megbízható minőségű kamerák használata egyszerű, könnyedén elsajátítható. Ezek az elektronikus biztonsági eszközök optimális megoldást nyújtanak, ha hatékonyan akarjuk óvni szeretteinket, értékeinket.

A kamerák legfontosabb előnyei közé sorolható, hogy bizonyítékokat bocsátanak használójuk rendelkezésére, hiszen az esetleges jogtalan magatartás, az illetéktelen behatolás és az egyéb illegális cselekmények dokumentálásra kerülnek.

Legyen elővigyázatos, és tudja otthonát biztonságban! Szerezzen be beltéri és kültéri megfigyelő kamerákat! A felvételek az esetleges rendőrségi eljárások során nagyon jó szolgálatot tehetnek Önnek, és a kültéri biztonsági rendszer látványa már önmagában riasztó lehet.

Nézzen körül honlapunkon, válogasson széles kínálatunkból, és kérdéseivel bátran forduljon hozzánk!

 

Miért hasznosak a kamerás megfigyelőrendszerek?

Számos okból kifolyólag használhatunk kamerás megfigyelőrendszert. Leggyakoribb felhasználási területe a személy- és vagyonvédelem, hiszen alkalmas bizonyos területek, bejáratok, kasszák szemmel tartására, arcok és rendszámok felismerésére.

Kamerás megfigyelőrendszerek alkalmazása leginkább bűncselekmény megelőző céllal javasolt, ám az esetlegesen bekövetkező illetéktelen behatolás, vagy eltulajdonítás esetén is nagy segítséget jelenthet. Különböző környezetbe eltérő típusú kamerás megfigyelőrendszereket javaslunk és kínálunk. Ha kamerás megfigyelőrendszereinket választja, több kiegészítő funkció közül választhat, például felvételvezérlő és rögzítő rendszerek mellett dönthet.

Mindezt figyelembe véve egy komplex biztonságtechnikai eszköztárat és szolgáltatást tudunk Önnek felajánlani, mely családja, vagy munkatársai és értékei védelmét szolgálja.

Számos bűncselekmény elkövetőjét hasonló kamerás megfigyelőrendszerek segítségével kerítették kézre, sőt több esetben sikerült is megelőzni a bűncselekmény elkövetését. Mindezek alapján érdemes megfontolni szolgáltatásaink igénybevételét, szakértő embereink várják jelentkezését!

Kamerás megfigyelőrendszerek

 

Share Button

Facebook

Google Plus

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Pinned: 24 Apr 2016
 • Pinned: 23 Apr 2016
 • Pinned: 29 Mar 2016
 • Pinned: 25 Mar 2016
 • Pinned: 24 Feb 2016
 • Pinned: 23 Feb 2016
 • Pinned: 28 Jan 2016
 • Pinned: 15 Jan 2016
 • Pinned: 26 Dec 2015
 • Pinned: 17 Dec 2015